kärleken." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacka för alla fina stunder någon någonsin har givit en. Det var en gåva, kärleken.


Tack för den kärlek du gav II

 

De hade sagt att hösten närmade sig, var kommen. Jag såg inte någonting i det, när jag avslöjade rosornas djupröda saknad, i full blom dock,  med nya knoppar.

Jag trär ett pärlband med de timmar det tog för dig att väcka min lust. Jag gör det med rospärlor på ett band av siden. Det siden i guld som var vår bädd.

Med detta band lyckönskar jag ditt hjärta, som över tid och rum kom till mig.

Jag hoppas du förstår med dessa ord att allt är över på två sätt; det är över, kärleken är slut; det är över, jag håller dig kär i mitt hjärta än.

Tack....

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-20 22:25



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP