Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas genom mig

Tendens.

Ibland tar jag fel beslut
kysser fel person
inte av misstag
men jag tänker fel

förstår inte riktigt
förrän det är för sent


"You were always on my mind"

men jag förstod aldrig att du
hela tiden haft ett öga för mig

att jag sårade dig
och mig själv
när jag kysste fel person

hon var fin, men fel
fel men fin
men framför allt fel

i fel situation.

Tar fel steg för ofta
ser inte signaler
fel jävla steg
för jävla ofta


Nu är jag under ytan
kom, andas genom mig
vill du leva med mig?

Fuck love

Fan. Fan. FAN.







Berätta hur du mår.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér