Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara är så ...djup vänskap är underbart...


Själarna älskar

Själens innersta önskan

kärlek i djupt samförstånd

attraktion som känns

energier svåra att blunda för

 

Omvandling

stark vacker oförstörbar

själavänskap att vårda

när mitt hjärta

i innerlig gemenskap

 

Vi är till

för varandra

hur är

oväsentligt

 

Själarna älskar oavsett...




Fri vers av sulimaa
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-20 23:47



Bookmark and Share


  blaite
ja de älskar nog i oändligheten..vackra rader..
2009-09-21

  Suzy med punkterna
Allt förklarat, så fint
2009-09-21

  etthjärtaäralltidrött
Precis så, jublar mitt hjärta.
2009-09-21

  Junitvillingen
Själars gemenskap - så gott som något. Vänskap eller het kärlek - kärlek kan vara så MYCKET.
2009-09-21

  devilsangel
Jaaa, precis så min vän...så vackert att jag bara leeer :))
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa