Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ittekimasu - Jag går nu!

Jag har stått här för länge
Gapande och förnedrande
Jag har mottagit för mycket
Jag är fullproppad..Tjock...fullsatt...Det är nog nu!

Ittekimasu

Att lyckas erövra sitt sinne
Att inse det självklara, är så befriande
att luften plötsligt renar sig självt, och
de hinder som tidigare berövat världsbilden
har förvunnit...Bort...Väck.....Det är över nu!

Ittekimasu

Mina krig som hållt mig vaken...Mina tomma
vinflaskor som förlöjligar mina beteenden, har stått
framför mig...Dessa krig, dessa tårar...dessa meningslösheter
Nedsjunkna i ett vått träsk fyllda av dimmor av idioti.
De är borta...förvisade...raderade...Det finns inte!

Ittekimasu

Mitt sinne som ständigt spelade ett nytt påhittat skådespel,
och gav mig sanningar som inte existerade...
Mina profetior om mig själv som målade in mig i ett hörn där jag aldrig hörde hemma.
Hur kan man leva på en plats dit man aldrig åkte?...
Jag är fullproppad...Jag har fått nog...Jag tänker aldrig hitta hit igen.

Ittekimasu - Jag går nu!




Fri vers av Max Poisé
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 09:36



Bookmark and Share


  ellinore
grymt bra skrivit :]
äkta poesi.
läs & kommentera gäna mina texter/dikter
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé