så är det slutligen över" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det slutligen över


Okär

 

något fick mig helt plötsligt att känna mig direkt okär

i dig efter att jag trott att du fortfarande fanns här i mitt hjärta.

 

ja, jag kände ett lågvattenmärke simma i den slammiga dyn

där nere där det lyser mörker där intet är, inte bly

inget mineral finns i detta, omateria, som är som skit.

 

finns inte ord faktiskt hur lågt jag kunde tänka

men inte så lågt som du kunde sänka

dig, du

lögnare, förförare, svikare

 

ha ett gott liv.

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-21 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad skönt att komma till insikt sådär och bara släppa det! Önskar jag kunde göra det också!
Kram!
2009-09-21

  LenaJohansson VIP
du har applåderat kära drömkram. tack!
2009-09-21

  Drömkram
Hmm..tänkte ge dig en applåd men du saknar en applådikon här ? Skumma saker händer, igår kväll raderades alla mina meddelanden, supersuck. Kram
2009-09-21

  Drömkram
Ok, med det lilla tilläget att det sannolikt är ironiskt menat, men ändå! Kram
2009-09-21

  Drömkram
Mycket fint förmedlat och ett härligt avslut, för precis så är det att man inte ska hålla det kvar inom sig utan önska ett lyckligt farväl så att man kan gå vidare som om just inget hänt. Kram
2009-09-21

  Quasimodo
Mitt i prick och på hakan för det !!!
2009-09-21

  stenen/ Yv Ericsson
Idag behöver jag inte skriva något själv, kan bara kopiera din text..
Sånär som på, lögnare, förförare
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP