Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bara förnimma

Kan inte förläsa dina

tankar

Ser inte din vilja

Hör inte dina drömmar

Kan bara förnimma...

Självklarhet utbyts till dimmor
då tankar konverteras till sanningar

Så ensamhet stående med förstorade frågetecken
blir dagens rätt.

Vi är utsvultna bägge..
Vi är bortgjorda
Vi är summan av skev verklighet

Vill förlösa mina tankar
Vill göra det gjorda ogjort
Vill drömma dina tankar

Vill inte förnimma mer.
Vill gråta tillsammans.

Vill...




Fri vers av Max Poisé
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-21 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé