Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och för helvete...le

bortprioriterad
bortkollrad
och förtvinad

själslig vinnare av undrens magi
seriositetens förlorare av strategi
mognat väckelsmöte för mitt inre
stå upp...stå stark...mottag spydigheter

Och för helvete...le

annars...

bortprioriterad
bortkollrad
och förtvinad

Påpälsade kommentarer
hövliga nickanden
glada tillrop som döljer skriken på hjälp
stå upp...stå stark...mottag spydigheter

och för helvete...le

annars...bortspolad
stämplad
förnedrad

stampa dig själv på tårna
slå dig själv på käften
förånga dina EGNA tankar
sopa undan ditt jag
fortare än kvickt

och för helvete...le




Fri vers av Max Poisé
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-21 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé