Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HuMaNkApItAlEt

Jag samlar på kärlek
och i min samlarbok fylls sidorna
sakta
fint och vemodigt

jag samlar på helheten
och finner mig ständigt halv
jag söker inte kärlek
jag samlar

känslorna höjes
tar bort dimmorna
jag behöver inte
få den besvarad

jag samlar
jag tittar
jag känner
njuter

av det mest värdefulla i min värld...
Humankapitalet.




Fri vers av Max Poisé
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé