Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryk min panna baklänges

 

jag bjöd in dig här att sitta på en farstukvist, i skuggan av ett äppelträd. jämföra tånaglars längd, händerna. tillägget att vi skulle dela bo, jag skulle bjuda dig ner till en helvetisk värld. är det där vi är nu?

allt raseras likt ett korthus, blåsten kommer nu. flyttar till en rivningskåk och påbörjar den verkliga resan till helvetet. underjord, det har jag aldrig skådat, ingen misär.

tidens rand avslutar inte på någons bekostnad, endast vinst finns här.

rymden avslutar sin oändlighet endast i mötet.

jag behöver inget svar på tomma ord. jag behöver dig när

stryka min panna baklänges, kyssa min nackgrop.

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 17:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant text; redan rubriken förundrar; dels en inbjudan till boledes samvaro; dels en raserad byggnad ! de tomma ordens tillvaratagande ?
2009-09-22

  stenen/ Yv Ericsson
Smärta
2009-09-21

  peter markurth
söt
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP