Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANDKORN





Sandkorn faller
fantasin dammar
klarhet blank,

spegel


tromber snurrar
himlen lyfter
ljuset faller,

ned


blixtrar dundrar
mjuka regn strillar
brända kroppar,

stelnar


jorden öppnar sig
faller ned i svart hål
vinden,

lugnar


signalhorn ljuder
livet,

glöder




Fri vers av Fånga dagen
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 01:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Wow!
Här händer det saker!
Fullträff!
2009-10-04

  Ronny Berk
intressant poesi som spänner mellan brända kroppar och himlen som lyfter; kan livet som glöder sammankopplas med brända kroppar
2009-09-22

  Eva Langrath VIP
Starka ord jag tycker om växelspelet mellan det mörka och det ljusa,
2009-09-22

  kärleks ängel
du skriver så ja ser en stor symfoniorkester spela!!!
vilken rytm!!
2009-09-22

  peter markurth
stark, ser hur du utveclas
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen