Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Pessimists DAGBOK

Kassaflöden
människoöden...
Nära döden...

Förintelsetankar
Några hjärtan som bankar
En människa som klankar

En morgondag utan sol
En smältande nordpol
Likt en trebent stol...
Förfaller vi mot en framtid...på pappret blekt och sänkt
Likt människorasen oavsett religion..alltid kränkt
För domedagsrapporterna avlöser varandra
Och snart finns inte alla andra...

För..

Kassaflöden..
människoöden...
Nära döden...

:-)




Fri vers av Max Poisé
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-25 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det var pessimistiskt! men ändå en väldigt bra text, man känner liksom att man vill nog vara mer positivist!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé