Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu sjösätts Steg Fyra i Jobbskatteavdraget och ,samtidigt, presenteras Regeringen Reinfeldts Budget som går 100 MILJARDER BACK !


Reinfeldt ÄLSKAR Öbberöds Bank !

Steg Fyra ,som ger ett par hundra/månad plus per anställd och 16 kr (!) per månad för studenterna, KOSTAR 10 MILJARDER ! Pensionärerna får också ett par hundra i månaden . Övriga: Förstidspensionärer, arbetslösa, sjukskrivna och handikappade får NOLL i höjning !
Reinfeldt och co bara BLUNDAR, SÄTTER PÅ HÖRSELSKYDD och GASAR !
PRECIS samma MISSTAG som BORGARREGERINGARNA gjorde på 90-talet som sedan ÖVERLÄMNADE en STATLIG EKONOMI I FRITT FALL ! Men GLÖM INTE att SOCIALDEMOKRATERNA ,ALLTID, lyckats RESTAURERA den Statliga Ekonomin ! DET gjorde Göran Persson och co (det kan inte ens ni Persson-hatare förneka) och det KOMMER nästa röd-gröna regering att KLARA !
Hoppas att SVENSKA FOLKET INSER detta nu ,efter de DUBBLA MISSTAGEN att SLÄPPA FRAM BORGARPACKET ! NU HAR DEN S K "ALLIANSEN" BEVISAT SIN TOTALA INKOMPETENS !
KRITIKEN (mot budgeten) från SAP har framförts, KONSTRUKTIVT och VÄLTALIGT, av deras Ekonomiske Talesman, Thomas Östroos och är, i HUVUDSAK, likalydande med undertecknads (bortsett från mina egna ,personliga attacker på Borgarmaffian). Men, NÄR ska S-ledaren Mona Sahlin ta till orda ? Vi väntar och väntar ..... Ett parti med en SÅ tillbakadragen Ordförande förlorar Mycket i Trovärdighet ! Eller har SAP börjat snegla på Miljöpartiets Språkrörsvariant ?

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 09:36



Bookmark and Share


  erkki
Kors vad du tar i! Skjuter du inte över målet med ditt tonläge? Jag tycker ju inte som du, men det vore intressant att veta hur du anser att Sverige gynnats av alla S-år och missgynnats av de ganska fåtaliga borgerliga. Effekten på lång sikt så att säga.

En jämförelse: En Schweitzerfranc var värd 1,30 SEK när jag var tonåring. Nu så där 6 - 7 SEK. Där finns väl knappast några sossar.

En annan jämförelse. 1953 hade Nord- resp Sydkorea jämförbara ekonomiska och mänskliga förutsättningar. Den ena tydde sig till ett vänskapligt Kina och den andra till den någorlunda öppna och fria världen. Den ena med förankring i socialistisk planekonomi och den andra i en ofta otrygg marknadsekonomi. Situationen talar väl för sig själv?
2009-09-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja men skulle inte
avgifter räntor eller
vad det nu var höjas
på studielånen, så
summan av allt blev
att lånebetalarna
betalar de extra
pengar de studerande
får...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska