Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ZEN - en helhet


Hazukashii - I genantens tecken

Röd...

Bort, jag måste bort från situationen
Jag är borta i min handling
En på miljonen

Död...

Känns min känsla om jag
Hur kan man försvinna
Hur blev allt till denna dag
Hur kunde jag förnedringen vinna

Glöd...

Fanns dagen före igår
Likt ett lik
Jag nu går..

Stöd...

Finns inte närvarande
Jag är den anklagade
Du är den svarande

Jag är så bortgjord
jag är så förnedrad
Bortom alla ord
Jag är generad.

Jag är

Röd.




Fri vers av Max Poisé
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé