Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zen - En helhet


Kanashii Yuiitsu- Ensamhet förbjuds!

Separationen sker
just nu
inom mig

Jag klyvs
i mikroskopiska delar
och konvertering sker

Jag...Mitt jag
mitt ensamma jag
är snart ett minne blott

Jag är en del av det maskineri
där jag kan ersättas
avvaras, utan en minsta blink.

Mitt värde
är av solidaritetens måttståck
Bedömningsgrunden sker
av massans åstadkommanden

Individualism är ett skällsord
en negation som hör hemma i
helvetet. Och dit förvisas de
oliktänkanden.

Del av kroppen, tillhöranden
allmänn egendom. Mitt jag.
Förkropsligen är jag själv, men
sinnet måste......MÅSTE!!
delas!

Separationen sker
just nu
inom mig...Farväl mitt Jag.

Jag saknar dig redan!





Fri vers av Max Poisé
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé