Kate Bush - Aerial" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kate Bush - Aerial


Gipsvaggan

 

vi hade sett att pilar växte såsom hängande över bron

jag såg pilar skjutas in i striden av en liten kerub

 

gips hälldes in i formen, det var för sent

gips finner jag formen som ej rörts

 

vita sten älska

vita sten flyg iväg

 

landa på en strand av oro

låt mig känna

landa på snäckskalen

krossade

 

fiskben

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 12:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en känsla av önskningar och drömmar till det som saknas och har förlorats.
2009-09-22

  Ronny Berk
vacker poesi som förmedlar mej dubbla känslor; såväl förstelnad som växtkraft !
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP