Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG tänker inte lägga mig ned och dö!

Jag tänker inte lägga mig ned och dö!
Jag ett sandkorn av miljarder andra
jag är av värde
för åtminstone några få.

jag tänker inte lägga mig ned och dö!
För jag vet att något är värt risken
att kämpa
att slåss
För åtminstone några få.

jag tänker inte lägga mig ned och dö!
för jag vill veta vad min morgondag bär
min nyfikenhet är fortfarande viktig
För åtminstone några få.

Hur patetiskt du än tycker jag är
med tanke på all förnedring jag fått ta emot
Hur enfaldig du än ser mig
finns jag för några andra.
syns jag av andra
jag är viktig för några
Jag betyder.....
För åtminstone några få

jag tänker inte lägga mig ned och dö!




Fri vers av Max Poisé
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé