Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag?

 

Vem är jag

att svara

Hur kan jag

veta


     Hur betaganade du är...

vet bara jag




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders