Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oklarheter


FOTSTEG




Ro mot bruset
livet trotsar,

döden


ångest bränner hål
livets tomma fotsteg i ,


sanden


fyllda skotthål
bröst blöder,

rött


själar söker rum
i mjuk boning ,

tröst


panik av kontrollförlust
söker lösning i ,

svaren




Fri vers av Fånga dagen
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 18:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förutom ett välfunnet ordbruk uppskattars textens struktur; pauseringen ! budskapet berörande genom den mörka framtoningen !!
2009-09-22

  peter markurth
känns sann
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen