Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hål

Genom hålet

kan jag möta

en blå himmel

med öppet sinne


Kisar mot ljuset,

så hårt

i ditt ansikte

går ofullkomligheten

att urskilja


Mottar ett handslag

Känner värme strömma


Jag håller för,

så att ingen kan se

igenom




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 19:03



Bookmark and Share


  jacqueline
Fin dikt och otroligt skör: "Jag håller för, så att ingen kan se, igenom ". Så synliggjord och så osynlig.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon