Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdikt om ingenting




Att ingenting ha

med det vill jag möta dig

med det ingenting

som är jag

för att se

det ingenting

som är du

det finns inte tid

det finns inte utrymme

för den förutfattade världen

om vi vill se varandra

jag vill gärna se dig

kyssa närvaron

av ditt

ingenting




Fri vers av Gunnar Odhner
Läst 507 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-22 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!
2009-09-24

  Mikael Lövkvist
Visdomsord! Ljuvlig poesi. Min buddha-kompis Brian skulle ha jublat. Jag, eftersom jag är ingenting, appladerar högt med min ena hand ;-).
2009-09-24

  Valdemar Anders
hördudu... Det var bra detdär!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Odhner
Gunnar Odhner