Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion, fundering och som jag undrar vad ni har för kommentarer på!


Odödlighet?!

Fascinerande;
Att gå till historien
Respekterad.
En skapare av någonting,
av nytta för mänsklighet.

Känslan måste
Vara enorm kick
Men förena
Ego med Vi, ja Oss och
Svävar på moln, odödlig?

En sekund av denna
Känsla vi alla upplever
I våra liv.
Jag är Brutus, säger självsäkert.
Nej Väljer Kleopatra.

Eller förresten.
Vore kul att vara en gåta.
Bockstensmannen,
Mannen begravd i is.
Ingen vet, och därför fängslas.

Så du kan vara
Helt anonym och bli känd.
Vara historisk
Men utan att någon egentligen
Känner till din historia.

Beror på det annorlunda.
Avvikande, själ agerar, grunda.
Vi ska vara öppet tänkande personer.
Men omgivning dövar dig, kallad toner.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp