Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är varm nu

 

har målat i tusen av tusenden

inget hjärta avsaknad kärlek

då du förstod

 

jag såg, håren svepa över ansiktet

blå

botten på min tjärn

 

mindes mig tillbaka, eon

ingen tid kan skilja

målningen och duken ett

 

stilla vinden mot min ro

fjäril, du är vacker

jag köper din tro

 

möt mig vid vatten

 

eld

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-09-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP