Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag röker mitt nattcigarett för att det gör avståndet mindre, till dig

 

ja, säger jag, lyssnar på vinden

som mörker ven, min tjära

genom tider, ja, genom rymd, ja

guld den är, för brunnit, ja

som en isolerande väv, tagit

mitt, ja, med vinden

 

liknande morgon rutin

kyssen, jag lånar

 

innan jag går

 

till mötes

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 22:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bara rubriken i sig är fantastisk
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP