Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

 

 

 Ena stunden varm och

passionerad

Nästa kall och

resignerad 

Kämpar för att

förstå

Varför blir det 

 

 

 

 

 




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 13:52



Bookmark and Share


  greajt
jag försöker skriva något smart som kommentar men blir tvungen å radera allting. jag blir helt stum.
snacka om å känna igen sig i en text

dunderbra! applåd!
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders