Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrekta väggar

Generöst sitter du
på ditt feta arsle
och ler åt oss okunniga

Hånande ser du på
när vi patetiskt skriker

In genom din dörr
kliver du med
guld i din blick
värmen från dina
korrekta väggar
slår in dig i ditt paket

Vi somnar huttrande
under himlens skatter
medens vi ler åt vår frihet




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 00:23



Bookmark and Share


  Mess
WOW! Vilken känsla, bruden! Gillar de sista. Älska friheten!
2009-12-02

  blaite
Så snyggt..
2009-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
med befärdigande frihet kan man alltid le, fortsätt så!:)

god, avhyvling, eller vad.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér