Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans?

Öppna din dörr
I ditt minne skall jag så
Känslan från förr
Då det bara var vi två

Öppna din hand
Ge plats för mig
Vill knyta starka band
Från mitt hjärta till dig

Öppna ditt minne
Blunda och ta vara
I ditt stilla sinne
På allt som inte var så bara

Öppna din själ
och låt våra förenas
Säger aldrig mer farväl
Tänk på vad som menas

Öppna ditt hjärta
Vill ha en andra chans
Minns det med smärta
Den tid du inte fanns




Fri vers av Fia
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-10-12 11:25



Bookmark and Share


  Tino
Jätte stark text, väldigt vacker och ja.... Den känns sann!:D
2006-06-24

  Frida E
Det här var ju riktigt bra! snyggt uppdelat och jämnbra genom hela tycker jag.
2005-12-21

  Therés
Mycket bra text!
2005-10-27

  Eduardo
detta är väldigt, väldigt bra... helt i min smak... Andra stycket är super... *me like*
2005-10-13

  Göran Byrén
Efter att ha läst tidigare texter så säger jag bara
SPRING för fan är efter dig en andra chans att bli misshandlad ...
för vems skull då
Det finns människor som KAN visa kärlek och ömhet
Det finns människor som är bra för dig ..
2005-10-12

  Göran Byrén
Måste bara få citera Propella
"Jag har lärt mig att man inte kan tvinga någon att älska dig.
Allt man kan göra är att förfölja dem och hoppas
att de drabbas av panik och ger efter."
2005-10-12

    Anes
mycket fint skrivet, en av dom bästa jag läst..
2005-10-12

  Teresia Ridell
Vacker dikt !
Visst borde alla få en andra chans, om inte något alldeles.....har inträffat.
2005-10-12

  Nichlas
Mycke vacker dikt =D Väcker känslor inom mig och gör mig rörd
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fia