Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYFIKen

Kan man vara sämre än sämst?
Kan något vara längre än längst?

Mina frågor ebbar aldrig ut
för jag måste få veta om det finns något bakom
alla slut.

Är det bara ljuset som skiljer natten från dag?
Är det bara styrkan som avgör om jag är svag?

Mina frågor fortsätter i all oändlighet
min undran som fortsätter skapa all
min förtret

Likt en sjuåring min hjärna frågar
Är det bara de rädda som inte vågar?

Mina frågor som upptar min vy
för jag måste veta...Jag måste mig själv
kroniskt bry

Finns någon där trots att du ensam dig känner?
Får man sår av känslor som inom bränner?

Kan man komma ihåg saker som man glömt?
kan man hitta saker någon annan har gömt?

Kanske en dag, jag hittar alla svar
först då är världen helt uppenbar.

tills dess jag fortsätter undra i tusenfallt
om man kan känna värme trots att det är kallt?
om jorden finns överallt?




Fri vers av Max Poisé
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu smilar jag lite här.. det var himla kul text! :))
2009-09-23

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé