" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Villkorslös kärlek ~ Föremål egalt

 

den villkorslösa kärleken går genom mig och ut på andra sidan

där väntar du i ett mörker, ett mörker som förblindar, förmildrar

inte slagen, jag är träet som slår, för dig och för mig för

alla och allt, genomgår process

 

klyvning finns ej här, bara samband. lika obevekliga som

alltet. inget här på jorden, men allt du kan se. alla molekyler

alla hålrum, där är de tjockare

det är inte dig, din kropp, människa, jag älskar

 

 

jag var i kärlek, jag är

 

föremålet är egalt

 

banden förenar

 

i kärlek

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 12:38



Bookmark and Share


  LassO
kräleken densamma föremålen växlar som dom säger... eller kanske i detta fall, "har inte kommit ännu"
2009-09-23

  peter markurth
mkt vacker
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP