Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den saknade

Jag vill knacka på din grav
Se mamma här är jag
Se mamma mitt barn
Se mamma mitt liv

Jag vill knacka och säga
Varför försvann du mamma
Varför blev det som det blev

Det var så länge sen
Men du är i mina tankar
var dag

Hör mig mamma
Det är så mycket
jag vill säga dig

Tänk om vi bara kunde
få en dag
tillsammans

Jag kunde få luta
mitt tunga
huvud
mot din
axel

Hör hur mitt hjärta
av saknad bankar
för dig
Snälla du förgör mig!
Alla år som går
Min längtan till
min mamma
är så svår
Men jag finns här ändå
och älskar min mamma




Fri vers av Andrum
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-23 19:33



Bookmark and Share


  stella
Åh...jag vet!
2010-08-02

  Junitvillingen
Kärleken till en älskad förälder följer en livet ut - och saknaden, även om man lär sig hantera den. Vacker text som berör!
2009-10-09

    ej medlem längre
Det var en stark text, väldigt fint skrivet om saknad efter en viktig person i livet.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum