Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostar på, men här, ni får mer

 

här har din gripklo slagit rot

satan? undrar ni

nej, finns bara änglarna som gick en annan väg

tror jag, säger jag, själv med viss

osäkerhet

 

jag talar inte illa om någon

är inte som ni andra

tillskriv mig icke det lågvattenmärket

finns inte i min tanke

 

jag är reaktiv, agerar i affekt

slår, ett par slag, sen är det bra

sen går jag vidare, söker

människorna, varelserna

med vänliga, icke hämndbegärliga beteenden

 

jag skriver inte om er, jag tycker inte,

om er

jag bryr mig icke, sa en svala

jag skulle aldrig kunna flyga så lågt

jag är ingen fisk

 

ni andra ni får slåss utan mig

jag vägrar slåss, vägrar kämpa

jag är isbrytaren

där får ni dansa fram

kostar på, har ingen energi över till

hämnd och onda tankar

 

men jag har känslor, blir ledsen

jag med

det kostar på, jag bjuder på mitt leende

ni får mer

det kostar på, sa isbrytaren

att bryta is i en öken

 

var så säker

men glöm inte att tacka den

som gick före dig

och banade din väg

 

tack, hjärta, tack smärta

var förtöja?

tack ord från Kurt Cobain

tack så

det svider

 

jag lider

 

vill hem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 21:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ångest..
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP