Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinaherden

 

när hon svarar lyssnar jag piggt, så piggt

jag kan

häll inte ut, släck inte

dö inte, nej, jag ska inte dö

inte nu, en annan dag

inte jag

 

och så fortsatte valsen sjunga, bittersweet

ack, ack, ack, svinaherden

 

jag grävde en grop åt dig därute

på västra åkern, blir det bra?

går fint! ropar jag

 

jag valsar vidare och ser en väg

där är

inga

korsningar

 

mitt i står, som från texas, jr.

med hatten lite snett, sådär

käckt

 

kom jag ska visa dig, titta

där en tredagarsritt över den

kullen där,

se upp för indianerna!

 

vadå, det var ju jag som var spanar-

indianen, fattar ingenting?

ja, det ska jag, säger jag, med ett halvt ljug

 

tro på mig, tro på mig nu attila

du är bra

när han inte kunde mattetalen

vi skrattade grymt

 

för den delen, svinaherden

det var ju en prins

jr., han hade stålarna

rödtass, var indian

 

och så han

som dansar med vargar

 

god natt! min svan

mitt sköna öga, mitt sköna högre

jag

var är du?

 

borta,

 

knacka på imorgon kanske är hemma då!

ta inte med den där svinaherden bara!

 

ok

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP