Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske Alltid

Så ljuvligt doftande
Varje andetag i din närhet
andas jag djupt
vill dra in hela dig
men tvekar för tänk om du väntat på mig
Längtat efter mig
som jag dig
Nej jag tror jag drar in dig på avstånd...
Kanske Alltid.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-24 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP