Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ngt jag skrev 97.


Vargen

vargen vaktade mig var jag gick

ingen visste att den var min

vargen visste

den ägde mig


vargen hade inga ögon

bara svarta hål

ändå dök den upp

gång på gång

vad ville den mig


han var yvig

svansen tjock

det skrämde folk


hörde på radion

varghonan skjuten

som friat till hundarna


att kamouflera sig som schäfer

vore nog det bästa




Fri vers av Kim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 10:13



Bookmark and Share


  tom boreland
det var mäktigt när vargen
gick förbi utanför köksfönstret
2009-10-19

  Jaseph
Vargen är ett mäktigt djur. Och den här vargen är annorlunda. Många bottnar i den här texten. Spännande.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP