Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertårad

 

ögon tåras, som av sig själv

är det svårt för tårarna,

att gå igenom ett tjärberg?

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 16:12



Bookmark and Share


  Drömkram
Fint! Lockar tankar. Kram
2009-09-26

  Quasimodo
De går igenom allt, de har ju passerat evigheten och själen innan de syns på kinden.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP