Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformera avslut

 

jag retirerar, gör jag

det?

till en värld som är fylld av

endast arbete

 

den där världen ni har, med

förhållanden, tillsammans

i natten, hud mot hud

den står jag utanför

fast det blott är min

önskan

och varit, i hela mitt liv

 

jag är tillfördelad rollen

som isbrytare, bryta

frusna former

och sen gå vidare, till

nästa is

 

och nästa

och nästa

och nästa

 

som målaren måste, destruera

dukens vita yta

igen

och igen

för att måla nya

former

och färger

 

kanske vita?

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-24 16:40



Bookmark and Share


  Drömkram
Men oj, 2 separata kommentrarer på samma text, bara så att jag läst igen, ville bara säga att din längtan är fångad och känns igen. Vackra ord. Kram
2009-09-26

  Drömkram
Detta är mycket vackert, berör mig personligen djupt..Kram
2009-09-25

  peter markurth
bra
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP