Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom en trist och träig individ här tycks hata gåtor och annat som (enligt hans förmätna mening) INTE är poesi, så varför inte ?


Poesigåta...

Han har en hög befattning
men jag har en annan uppfattning Vem ?


Hon "leker" suffragett
men kommer lite snett Vem ?


Han har hand om miljön
med pojkar blir det "stön" Vem ?


Han är en unik president
den förste i hans land , man känt Vem ?


Han skjöts ihjäl i ryggen
för många han var en stygg ´en Vem ?


ALLA rätt ger Vinnaren möjlighet att BESTÄMMA vilket ämne jag ska skriva om .
Nästa gång . Svar senast kl 20.30 .




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-24 17:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till Anders: Rätt på alla utom den sista: Olof Palme ...
2009-09-25

  erkki
Reinfeldt, Sahlin, Carlgren, Obama, Baader?
Kul skrivet!
Han vältaligt fyller båd salar och tält
vår statsmannalike minister Reinfeldt

Inte vill jag någon håna
men hur kom ni fram till Mona

Operera må man Carlgren
kanske nåt för dom hos Sahlgren

Märkligt är väl att Obama
rimmar snyggt på han Osama

Hos Meinhof liksom också Baader
Du glömde skallen Store Fader
2009-09-25

    tramp
va kul ! jag ska fundera lite på ett ämne!

rolig ide detta
2009-09-25

  Havsbris
ahhahahhahah

vad kul, du är bra
på det duuuuu

om jag hade
rätt skulle vara
de sista 2,

men men

BRAVO
5*****
2009-09-24

  Mats Henricson
Domartavla ! Tramp har, också, ALLA rätt . Du och ATOAA får dela på priset ! Förlåt ,Tramp och ATOAA , Tramp , Du får också välja ett ämne åt mig, det är PRISET, ATOAA har redan gjort det...
2009-09-24

  Mats Henricson
And the Winner is : A Touch Of An Angel ! ALLA Rätt ! Du väljer mitt nästa ämne ! Grattis !
2009-09-24

  poetryGirl
hmm....kungen?
mona sahlin
andreas carlberg
lincoln
palme


?
?
2009-09-24

  Junitvillingen
Hmmm, få se nu....

Hög befattning: Mister Reinfeldt
"Leker"suffragett: Mona Sahlin
Miljön: Andreas Carlgren
Unik president. Barack Obama
Sköts ihjäl: Olof Palme


Snäääälllaaaa, säg att jag har alla rätt!!!!!
Jag vill bestämma vad din nästa text ska handla om ju!!!
2009-09-24

    tramp
Som EB men också
Carlgren plus Obama
2009-09-24

  aol
var det han i holland
2009-09-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Statsministern
Sahlin
Ingen aning
Ingen aning
Palme...
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska