Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du en isbit? frågar jag min klasskamrat

 

trots att jag sitter här och äter i godan ro, läser min tidning

bländad av sol

känns här en kyla

 

är du en isbit? frågar jag min kamrat som står bredvid

som igen och igen, skrubbar in salt i ett öppet sår

ältar igen och igen, sin förkastande monolog

 

vill du vara snäll och gå,

inte igen prata med mig förrens om hundra år

kanske då du förstår vad du gjort, och hur

jag mår

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 17:37



Bookmark and Share


  Drömkram
Illustrerande, fint fångat. Kram
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP