Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina pulsslag

Visa mig du hur jag ska leva
Låt mig andas in din kärlek
Ge mig visshet om det jag längtar efter
Och lugn och ro i mitt sinne.


Var rädd om mig
Och bär mig genom denna ångest djupa natt.
Vem är jag att vara oärlig?
Nej, du ska få raka svar.




Jag tror inte på nånting,
Eller något längre.
Inte heller på någon applåd eller
hyllning.
Nej, jag har valt att lida med honom
som vandrar vid min sida osynlig.

Och det var punkt och slut

Och mina pulsslag.




Fri vers av Danne
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 17:51



Bookmark and Share


    sunnanvind
Joo...här förstår jag vem det är..ler* Han finns vid min oxå! Applåder!
2009-10-15

  Danne
Gud, är osynlig han är Ande.
2009-09-29

  Junitvillingen
Men...osynlig är välan INGEN...inte du heller...stark text som andas sorgsenhet, uppgivenhet...så tolkar jag dessa ord...
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill