Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkemedelssvinen

Svinen grymtade

läkemedelsjättarna

fyller plånboken




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 22:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, vi kan nog anse att den industrin tjänar på vår rädsla
som till stor del massmedia har skapat
undrar om vissa tidningar får del vinsten på läkemedel?
Aftonbladet kanske har en hemlig deal med pharmazia?
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt