Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag+Djävul=kärlek

Jag skulle gifta mig med djävulen

Ett vackert bröllop

Med en präst som var drogad

Brudtärnan som var ett lik

Och alla gästerna bara grät

För dem var detta ögonblick hemskt

Men jag älskade det










Övriga genrer av någon där ute
Läst 559 gånger
Publicerad 2009-09-24 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute