Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet e inte alltid lycka

Slår mig fri

Fri från ditt fasta grep

Nu är jag fri från allt

Även från det jag älskar





Fri vers av någon där ute
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-18 22:46



Bookmark and Share


    Issand. VIP
sant
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

någon där ute