Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa den starkaste

När jag var liten
Var min pappa min största förebild

Han var stark
Han lärde mig allt
Han visste hur man cykla
Och hur man simma
Inget kunde stoppa honom
För att klara det

När jag blev rädd
Och kände att jag inte kunde
Sa alltid pappa
Tänk vad stolt mamma kommer bli
När du kan
Hon kommer le från sin säng när vi kommer
Och titta ner från sitt fönster när vi går

Det gav mig alltid hopp
Att göra mamma lite gladare



///////////////////////////////////



På mammas begravning
Skulle vi lämna blommor på kistan

Men pappa bara grät
Han sa att han inte kunde

Då viska jag i hans öra
Tänk vad mamma kommer bli stolt över dig




Fri vers av någon där ute
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-28 23:52



Bookmark and Share


  DRB
Gripande och vacker!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

någon där ute