Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken kropp med kläder av skam

Jag ville visa dig allt

Men det ända du fick se

Var min nakna kropp





Du föredrar nog hellre det

Än min nakna själ




Fri vers av någon där ute
Läst 502 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute