Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vänjer sig

Önskar dig farväl

Av det som hände

Och av det som kunde ha hänt

Inga känslor varar för evigt

Men smärtan du gav

Var något speciellt

För mig




Fri vers av någon där ute
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute