Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig


Jag hör hur klockarna plingar

Bara för dig

Synd att du inte är här

Du skulle vara så stolt





Undrar om du också är stolt

Att mitt hjärta brast

Bara för dig

Även om det inte lät lika vackert




Fri vers av någon där ute
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 20:44



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket vackert! Kram
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

någon där ute