Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inte så rädd...


Berusande doft

Du sitter där så stilla

blick fixerad ut över öppet hav

breda skuldror hård manskropp

ändå så känsligt svag

 

Ditt väsen vidrör mig

finns inbyggd i minnesbank

din doft som berusar

hjärta som berör

 

Jag smyger så tyst

letar mig sakta helt nära

över spända muskler i ryggtavla

smeker min hand i närhet

 

Min kind mot din rygg

armar runt  midja

försäkrar jag finns

för evigt hos dig min kära

 

I eoner av tid

jag letat din själ

mitt hjärta har älskat

och älskar

 

Jag smeker så tvivel och rädsla

förmår dem att lämna ditt hjärta

mina läppar möter dina

i ömhetskyss

 

Äntligen älskling

kom nära...




Fri vers av sulimaa
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-25 00:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
VACKERT!
2009-09-27

  blaite
Va gulligt..känns som att du e på väg..
2009-09-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
meditativ amourism - gott
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa