Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET tidiga ljuset

Det tidiga ljuset
är nu kommen
jag känner av ruset
lössläppt är fången

känslan av upprymdhet
när ögonen har vaknat
gryningsljuset i sin helhet
är känslan man saknat

allt ska väckas till liv
där mörkret haft sin makt
ljuset färgar solens kliv
med all sin prakt

historia är nu skrivet
från det som inträffade igår
bladen är nu rivet
och läkande är mina sår

så nu äntligen är den kommen
för jag känner av ruset
jag hör mantrat av sången
av det tidiga ljuset.




Fri vers av Max Poisé
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé