Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handling & konsekvens Orsak & Verkan Vi är inte så smarta!


SJÄLVuppfyllande profetior

IDIOT!!!

skriker mitt sinne,
jag såg det komma för miljoner år sedan,
jag visste att jag skulle hamna här.

Som om benen styrdes av en annan, som om
valen genomfördes av en vålnad. Jag stod där
jag visste att jag skulle hamna, och jag
gjorde ingenting under resan gång för att
förhindra ett faktum, som jag faktiskt kände till.

Skrämmande insikt,
skrämmande slutmål
ändock...
Jag kände till vart mina val kunde leda till.
Och ändå valde jag just det som jag inte
skulle!

Hur är man funtad, när man redan har ett facit, och
väljer skriva andra svar i kolumnerna?
Vad tror man att man kommer att uppnå?

Självklar är konsekvensen
självklar är handlingen

Men ändå väljer man att blunda för den enda sanning man
kan påverka...Sina val.

IDIOT!!!




Fri vers av Max Poisé
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 08:28



Bookmark and Share


  ramblinroses
hahahahaha :oD

nej, jag kan inte annat än att skratta.... för att JA, SÅ ÄR DET!!!!!!!

hur ofta.... ja, hur ofta har jag inte bannat mig själv för att jag valde en väg jag VISSTE skulle bli mitt fördärv på nåt sätt????

varför är vi funtade så???... det är något som ofta rör sig i mitt sinne...
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé