Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karate - Kaksmulan II

Öppnar min hand
inser att den är helt tom
helt tom på det jag nyligen höll så krampaktigt
jag har släppt taget
jag vet att en ny tid har precis börjat
tre vägar ligger för mitt val

vägen hem
vägen bort
vägen ingenstans

Nu ska jag bara vinna en kamp
där få är vinnare.

rädslan





Fri vers av Max Poisé
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé