Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PATRIOTidiot

du fanatiske hemlandskära patriot
visste du att du är en idiot?

som följer blint en medärvd tradition
som du vill presentera med explosion

de liv du träter är motståndare dock
de liv du förstör är av moderlandets krock

du blinkar inte ens en sekund
du väntar inte en minsta stund

på att försvara ditt land med ditt liv
du offrar dig dynamitprydd vid nästa kliv

låt blodet rinna som en symbol
på att du inget påhopp tål

din attack inga medel skyr
allt sorteras med vapenbestyr

du gömda, glömda traditionsbundna patriot
du är en tvättäkta sanningsenlig idiot




Fri vers av Max Poisé
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 14:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är patriot och nationalist.
Men jag är även pacifist, eftersom jag är kristen.
Dessutom har jag ända sedan barnsben varit antirasist.

Jag tror att det är frimurarnas propaganda som vill hjärntvätta människor så att man tar ställning mot patriotismen.
Det märkliga är att alla andra folk får vara stolta över sina länder, men INTE svenskarna.
Tydligen innehar Sverige en nyckelposition i de hemliga ordnarnas planer.

Själv under-ORDNAR jag mig inga ordnar.
Jag vägrar vara internationalist.

Krossa kommunismen, socialismen och internationalismen!
Leve patriotismen!
Leve Sverige!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé